Hi Beauty

Brow Treatment                                                                                                                  

Bij de brow treatment worden de wenkbrauwen weer mooi in vorm gebracht door middel van waxen of epileren. Ook is het mogelijk om de wenkbrauwen te verven, dit zorgt ervoor dat ze voller lijken en meer volume krijgen. Zo kun je er weer even tegenaan en heb je geen omkijken meer naar jouw wenkbrauwen. 


Brow treatment

Lash lifting 

Haal het beste uit je wimpers! Bij de Lash Lifting treatment worden de natuurlijke wimpers gelift wat resulteert in langere en mooie wimpers!  Gebruik van een wimperkruller of mascara is niet meer nodig. De Lash lifting treatment is 100% veilig voor de natuurlijke wimpers en het resultaat houdt 6-8 aan. 

Lash Lifting

Gezichtsbehandelingen

Kom heerlijk ontspannen met één van onze huidverbeterende en ontspannen behandelingen met Nouvital of  SPA Salonnepro. 

Bij iedere behandeling wordt er een huidanalyse gedaan en zo wordt elke behandeling gepersonaliseerd en naar wens ingevuld.

Gezichtsbehandelingen
Manicure en Pedicure

Mooi verzorgde voeten en handen, hoe fijn is dat? Er is keuze uit verschillende behandelingen, van alleen gellak tot aan een uitgebreide manicure of pedicure. Gellak wordt aangebracht op de natuurlijke nagel, het verstevigd de nagels en je hebt tot twee weken geen omkijken meer naar je nagels. Gellak op de tenen blijft wel 6 tot 8 weken zitten! 
Manicure en Pedicure
Naast een heerlijke pedicure, of manicure, kunt u voor nog veel meer behandelingen terecht bij mijn schoonheidssalon in Pijnacker. Want naast een goede voetverzorging, is een goede huidverzorging natuurlijk ook onmisbaar. Naast mijn diploma Allround Schoonheidsspecialiste en Allround Make-up artist heb ik een aantal specialisaties behaald, waaronder acne, bindweefselmassage en lash lifting. Boek bijvoorbeeld eens een heerlijke bindweefselmassage. Bij deze massage worden verklevingen in het bindweefsel losgemaakt waardoor de doorbloeding wordt gestimuleerd en de huid wordt aangezet tot celvernieuwing. Ervaart u veel stress? Dan kan een lichaamsmassage u weer helemaal tot rust brengen en laten ontspannen. Ook voor het waxen, epileren of verven van uw wenkbrauwen kunt u een afspraak maken bij schoonheidssalon Beauty by Lot in Pijnacker.

 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram