Nouvital Cosmetics


Nouvital Cosmetics is een professioneel merk met als specialisatie huidverbetering. In 2005 is Nouvital Cosmetics opgericht met de missie om cosmetica te produceren van hoogwaardige kwaliteit tegen een voordelige prijs. In onze cosmetica verwerken wij de beste en meest innovatieve werkstoffen, en hebben alle producten een sterke basis. Deze sterke basis zorgt voor een perfecte hydratatie van de huid en beschermt de huidbarrière, huidcellen en stamcellen van binnenuit.


 Nouvital Cosmetics gebruikt met trots al 9 jaar Prebiotica in hun producten, en zijn zelfs het eerste cosmetica merk in Nederland dat prebiotica als basis heeft in alle dagelijkse verzorgingsproducten. Alle huidproblemen gaan gepaard met of vinden hun oorzaak in een onbalans van de micro-organismen die zich op onze huid bevinden. Prebiotica is hier de oplossing voor. Micro-organismes zijn de eerste beschermlaag van de huid. Prebiotica is voeding voor de goede micro-organismes die op onze huid leven. Door het toevoegen van prebiotica aan de cosmetica kunnen de goede micro-organismen overleven en floreren op de huid, en nemen zij de overhand van de slechte micro-organismen die voor huidproblemen zorgen.SPA Salonnepro


SPA Salonnepro is een heel mooi Nederlands huidverzorgingsmerk met een duidelijk doel, namelijk natuurlijke huidverbetering voor iedereen. De producten zijn in Nederland geproduceert, biologisch, vegan en zijn van natuurlijke, plantaardige afkomst.

De producten worden specifiek ontwikkeld voor de professionele markt.
Naast producten voor thuisgebruik levert Spa Salonnepro een breed scala aan huidverbeterende behandelingen voor in de salon. 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram