De voordelen van een pedicure

Voetverzorging is erg belangrijk. Maar welke voordelen brengt een pedicure nu eigenlijk met zich mee? Een heleboel! Om te beginnen verbetert het de bloedcirculatie dankzij de massage van de voeten. En een verbeterde bloedsomloop betekent weer minder stress, minder pijnklachten en een betere warmteverspreiding in het lichaam. Bovendien werkt het ook ontspannend op het hele lichaam. Zeker wanneer u stress ervaart, kan een pedicure zelfs een therapeutisch effect hebben. Uit onderzoek is dan ook gebleken dat voetverzorging het algemene welzijn verbetert. Daarnaast voorkomt het verwijderen van dode huidcellen de vorming van eelt, wat erg pijnlijk kunnen zijn. Het resultaat? Zachte en soepele voeten.

Contact ons

 


Hoe werkt een pedicure?

 

 

Heeft u nog nooit eerder een bezoek gebracht aan een schoonheidssalon voor een pedicure? Dan vraagt u zich natuurlijk af hoe een pedicure precies in elkaar steekt en wat er allemaal bij een dergelijke behandeling zit inbegrepen. Bij Beauty by Lot kunt u een cosmetische pedicure inclusief gellak of gewone nagellak boeken. Deze behandeling omvat dan het knippen/vijlen van uw nagels, het schoonmaken van de nagelriemen, een heerlijke ontspannende scrub en het weghalen van eelt. Na een goede voetverzorging en een ontspannende massage wordt er gellak of gewone nagellak in een kleur naar keuze aangebracht. Zo bent u helemaal klaar voor de zomer.

 Andere behandelingen schoonheidssalon

 

Naast een heerlijke pedicure, of manicure, kunt u voor nog veel meer behandelingen terecht bij mijn schoonheidssalon in Pijnacker. Want naast een goede voetverzorging, is een goede huidverzorging natuurlijk ook onmisbaar. Naast mijn diploma Allround Schoonheidsspecialiste en Allround Make-up artist heb ik een aantal specialisaties behaald, waaronder acne, bindweefselmassage, lash lifting en wimperextensions. Boek bijvoorbeeld eens een heerlijke bindweefselmassage. Bij deze massage worden verklevingen in het bindweefsel losgemaakt waardoor de doorbloeding wordt gestimuleerd en de huid wordt aangezet tot celvernieuwing. Ervaart u veel stress? Dan kan een lichaamsmassage u weer helemaal tot rust brengen en laten ontspannen. Ook voor het waxen, epileren of verven van uw wenkbrauwen kunt u een afspraak maken bij schoonheidssalon Beauty by Lot in Pijnacker.


 

Maak een afspraak
Pedicure Pijnacker


 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram